Програми

Алхимия на скръбта

Програмата е предназначена за хора, преминаващи през (или незавършили) процес на скърбене. Тя подпомага преживяването на скръбта по един здравословен и трансформиращ начин. Улеснява постигането на личен баланс и хармония, като предоставя методи и подходяща среда за справяне с различните физически, емоционални или психически неразположения.

Програмата е с практическа насоченост, базирана е на различни методи за работа с тялото и ума (упражнения от йога, техники от майндфулнес базирана когнитивна терапия, дихателни практики, медитация и релаксация).

Цена за индивидуална сесия: 40лв.
Цена за групова сесия: 40 лв. за месечен абонамент (провежда се два пъти седмично) 

Продължителност:

1 ч. 15 мин. (за индивидуална сесия)

Предназначено за:

Индивидуални клиенти
Групи

Провежда се:

На живо
Онлайн

ПЪРВИ СТЪПКИ В МЕДИТАЦИЯТА

В уютно, защитено пространство, под вещо ръководство навлизаме постепенно, изучаваме и практикуваме медитация.

Отговаряме си на въпросите:
Какво Е медитация?
Какво НЕ е?
Защо да я практикуваме?

По време на срещите за медитация се обръщаме дълбоко в себе си, постигаме осъзнаване за моделите си на поведение, управляваме емоциите си, наблюдаваме безпристрастно случващото се в нас и около нас, общуваме със съмишленици.
Събитието е подходящо за хора, които нямат опит с медитация до този момент или притежават известен опит, но искат да задълбочат и установят редовна практика.

 

 

Продължителност:

1 ч. 30 мин. (за индивидуална сесия)

Предназначено за:

Индивидуални клиенти
Групи

Провежда се:

На живо
Онлайн

ПРЕНАРЕЖДАНЕ 21

Живеем в турбулентни времена, времена на постоянна промяна, които изискват култивиране на умения като адаптивност, гъвкавост, устойчивост. С оглед усвояването на тези умения и умелото ни справяне с предизвикателните ситуации в живота, предлагаме практически приложими и лесно усвоими методи от древността и съвременната наука. Ползваме утвърдени модели и техники от коучинг методологията и НЛП, телесно-ориентирани практики, йога пози, дишане и медитация, за да балансираме и настроим фино нашата енергия. Работим едновременно с всички аспекти от човешката личност – тяло, ум, сърце и дух.

Програмата представлява поредица от тематични срещи, на които:

Се вслушваме в себе си
Предизвикваме се
Дръзваме да се изправим пред страховете си и пречките
Обръщаме внимание на чувствата си
Осмеляваме се да предприемем действие
Променяме се неусетно
Усвояваме навици за живот в турбуленция
Учим се на приемане
Стремим се към най-добрата своя същност
Живеем пълноценно и творим

Всички практики, техники и методики са доказано работещи. Създадени са от водещи практици и майстори в своята област. Прилагани са многократно през годините както при индивидуална, така и при групова работа с клиенти.

Творец на реалността

Творец на реалността е първото събитие от цикъла Пренареждане 21.

Подходящо е за хора с отворени умове и горещи сърца, които желаят да дадат изява на мечтите си, намират се на кръстопът в живота си, застинали са в рутина и жадуват промяна, мотивирани са за учене и действие. 

Продължителност:

6 модула (всеки с продължителност по 3 ч.)

Предназначено за:

Индивидуални клиенти
Групи

Провежда се:

На живо

Нежно събуждане

Кратка сутрешна практика за разтягане, освобождаване на натрупаното напрежение и осъзнато дишане.
Да започнем предстоящия ден с грижа към себе си, като нежно обърнем внимание на всяка част от тялото и я разбудим. Използваме движения като протягане, издължаване, отърсване, масажиране, погалване и др. Припомняме си, че сме гъвкави и функционални – преоткриваме границите и възможностите си за движение и използваме тези откривателства в ежедневието.
Чрез релаксация и дълбоко дишане се свързваме със себе си – стремим се да се приемем и одобрим. Така с удоволствие и осъзнато движение, с откритост и без притеснение сме готови да представим себе си пред света.
Часът помага за изграждане на навици и дисциплина, за повишаване на самочувствието ни; за балансиране и хармонизиране на движенията, жестовете, маниерите и мимиките ни.

Подходящо за всички възрастови групи.

Продължителност:

30 мин.
(сутрин между 06:00 и 08:30 ч.)

Предназначено за:

Индивидуални клиенти
Групи

Провежда се:

Онлайн

Танцова терапия S.E.N.S.E

Терапевтични танцови експерименти – интегрираме движение и танц с интервенции от психотерапевтичен подход. Танцът и движението са нещо, което сами сътворяваме, а не учим или преповтаряме по готов модел. Хореографията, доколкото присъства в нашите занимания, е също нещо, което развиваме съвместно с танцовия педагог. Танците не са ограничени в рамките на конкретен жанр и доколко активно ще участваме в процеса е според личното желание, настроение и нужда.

Танцовата терапия е подходяща за хора, които обичат движението и танците, но не са специалисти в областта на танцовото изкуство; за тези, които искат да използват тялото, за да успокоят ума си; да приемат и изразяват по-удачно пълната гама от емоции; да се заредят, релаксират, подобрят настроението и самочувствието си; да придобият още по-добра изразителност, чувствителност и силно цялостно присъствие.

Продължителност:

1 ч. (за индивидуална сесия)

Предназначено за:

Индивидуални клиенти
Групи

Провежда се:

Онлайн

Запази място:

последвай ни:

2021 Коучинг и бизнес моделиране ООД | Общи условия и Политика за поверителност