пРОДУКТИ

Да нахраниш анаконда

Жанета Стойкова

За книгата:

Тази книга е за (не)възможното свързване – със себе си, със значими други, с околния свят. За незадоволителната естетика на свързването, израз на болния ни свят отвън, която води до натрупване на психична болка.


Да познавам отблизо своите демони, да намеря път и инструменти, с които да укротявам поривите на моята и на събеседника ми болка, доведе до експериментирането ми с нея (за което споделям тук), и в крайна сметка до нейното преживяване – по начини, които не са основани на компромиса, насилието или прилагането на воля.
И едва когато започна да опознавам по-отблизо своите ограничения и им позволя да съществуват, мога да си отгледам и едно крехко любопитство: Какво има отвъд тях? А на отсрещния им бряг? Как мога да се доближа и опозная и него?

12 любими цитата от „Да нахраниш анаконда“: http://www.highviewart.com/cvetno/12-tsitata-ot-da-nahranish-anakonda-9057.html 

София, Фама 1, 2017, стр. 154, ISBN 9786192180096

12 лв.

(не включва цена за доставка)

В какво вярва НЛП?

Стоян Ставру

За книгата:

Изложението в книгата има за своя основна цел да предостави по достъпен и любопитен начин основните убеждения, от които изхожда Невро-лингвистичното програмиране (НЛП) при предлаганите от него инструменти и техники за постигане на резултати, личностна ефективност и пълноценно общуване.

Основните вярвания („презумпции“) се представят с помощта на специално създадени за целта карикатури и подбрани примери от различни общности и култури. Книгата може да бъде както едно добро начало в изучаването на материята на НЛП, така и вдъхновяващо за нови идеи четиво за хората, които имат вече опит с него.

Полезно е да се чете с отворени сетива и неподправено любопитство, задавайки си въпроса – „Как и къде мога да използвам това?“ Всеки може да „допише“ тази книга – чрез въпросите, които ще си зададе по време на четенето ѝ, чрез предизвикателствата, които ще избере, превръщайки знанието в действие. Или както споделя авторът: „Действието превръща знанието в разбиране, информацията в умение, техниката в дарба и в крайна сметка умението в удоволствие.“

София, ИК Фенея, 2011, стр.212, ISBN 978-954-9499-64-3 (юни 2011)

14 лв.

(не включва цена за доставка)

Поръчай книга:

последвай ни:

2021 Коучинг и бизнес моделиране ООД | Общи условия и Политика за поверителност